top of page

POP-UP : Anna-Sofia & ANCO connected!


Catharina (Anna-Sofia) en Sofia (ANCO) gaan samen de uitdaging aan. Breng in december een bezoekje aan *** POP-UP Anna-Sofia & ANCO connected *** in de Vlamingstraat 2 te Roeselare. Dit kan op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag telkens van 14.00 u. tot 18.00 u.

Anna-Sofia: een uniek concept voor de modebewuste vrouw!

Catharina biedt zorgvuldig geselecteerde binnen- en buitenlandse mode accessoires aan en is steeds op zoek naar nieuwe ontwerpers. De nadruk bij het kiezen van collecties ligt op mooie materialen en exclusiviteit. Modebewuste vrouwen houden van een gepersonaliseerde look. Hierbij is de keuze van de perfecte accessoires erg belangrijk. Stijl is zeer persoonlijk en elke vrouw houdt ongetwijfeld van een unieke look!

ANCO: betaalbaar eigentijds design op maat!

Naast eigen pottencreaties is Sofia steeds op zoek naar exclusieve betaalbare stukken om je interieur te verfraaien. Wandbekleding in paper-art, schalen en potten op maat aangepast aan je interieur, kortom betaalbaar design die je niet zomaar in elke winkel om de hoek zal vinden.

Anna-Sofia & ANCO connected: waar exclusiviteit en persoonlijkheid hand in hand gaan.

We zien er naar uit om jullie te verwelkomen!

Groetjes,

Catharina & Sofia

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page