top of page

Garantiebeleid

Op vertoon van het garantiebewijs heeft de klant recht op 1 jaar garantie. (Exclusief verzendkosten) Na verloop van deze termijn kunnen nog altijd herstellingen gedaan worden, maar dan op kosten van de klant.

Om beroep te doen op de garantie, moet de klant het meegeleverde garantiebewijs kunnen voorleggen. De herstelling van een artikel geeft geen recht tot terugbetaling. Elk gebrek moet onmiddellijk na vaststelling ervan worden gemeld. Nadien vervalt elk recht op gratis herstelling.

 

De garantie is niet van toepassing op defecten die ontstaan zijn ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, valpartijen, abnormaal of incorrect gebruik, aanpassingen of wijzigingen aan het artikel, hardhandig gebruik, slecht onderhoud of normale slijtage.

Gebruiksregels en tips

  • Doe je accessoires steeds aan boven een tafel of zacht oppervlak.

  • Doe je accessoires uit alvorens te sporten, douchen, slapen, huishoudelijk of ander ruw werk aan te vatten.

  • Vermijd contact tussen je accessoires en schoonmaakmiddelen, parfum, haarlak en cosmetica.

  • Maak je accessoires niet schoon met chemische middelen en poets ze niet met een harde doek.

Cadeaubonnen 

Cadeaubonnen zijn steeds geldig tot 1 jaar ná uitgiftedatum. Inruilen kan steeds via een persoonlijke afspraak en op de events.

Bestellingen en maatwerk

Bestellingen en maatwerk moeten afgehaald worden uiterlijk 4 weken ná verwittiging van de levering. Zo niet wordt een cadeaubon ter waarde van 50% van het voorschot  uitgeschreven en worden de goederen terug opgenomen in de stock.

bottom of page