Anna-Sofia nodigt u graag uit op Automotive Luxury op 26 of 27 augustus!


Anna-Sofia nodigt u graag uit op Automotive Luxury op 26 of 27 augustus voor de 4 de editie van hét lifestyle & automotive gebeuren van deze zomer. Ontdek meer dan 50 lifestyle standhouders waaronder onze stand Anna-Sofia. Droom weg bij het reispaviljoen en geniet van zomerse lekkernijen.Maar bovenal kom meer dan 80 exclusieve, 4x4 of eco wagens bewonderen én testen op de verschillende parcours. Een niet te missen event! Registreer hier gratis met de code ANNA2017: http://automotive.eventplus.be/...page/56 Uw registratie is noodzakelijk om toegang te krijgen tot het event. Na registratie ontvangt u van ons de nodige richtlijnen. Met deze uitnodiging wordt u op het event getrakteerd op een glaasje. We hopen u te verwelkomen op 26 of 27 augustus 2017. De organisatie, haar partners & wijzelf kijken alvast uit naar het startschot van deze topeditie! Met vriendelijke groeten, Catharina & Liesbeth Anna-Sofia Automotive Luxury Event #automotiveluxuryevent #amougiesairport #luxury #event #exclusivecars #lifestyle

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

JUWELEN EN MODE ACCESSOIRES AANKOPEN

De afgebeelde juwelen en mode accessoires kunnen gereserveerd en aangekocht worden.

Van elk afgebeeld exemplaar is er steeds één stuk in voorraad. Zo wordt de EXCLUSIVITEIT van je aankoop verzekerd. 

Maak gerust een AFSPRAAK om de collectie vrijblijvend te bekijken!

+32(0)485 52 9810

Online aankopen kan via het CONTACTFORMULIER. Na overschrijving wordt je bestelling per traceerbare verzending bij je thuis bezorgd.

Volg zeker de EVENTS op deze website! Daar kan telkens in een aangename sfeer gepast en gekocht worden.

FOLLOW US

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon